NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Tuš WC za vse potrebe

Tuš WC za vse potrebe

Deli

Z novo WC napravo Geberit AquaClean Sela je Geberit zaokrožil svojo ponudbo stranišč s prho. Trije novi modeli zagotavljajo čistočo in občutek svežine za ves dan – le s pritiskom na gumb! Geberit ponuja različne AquaClean izdelke – vse od elegantne kompletne WC naprave do prilagodljivih rešitev za izboljšanje že obstoječega stranišča.


Modeli stranišč s prho Geberit AquaClean – Mera, Sela in Tuma – so impresivni tako zaradi oblike oz. dizajna kot tudi zaradi njihovih dovršenih funkcij.

Pri prenovi kopalnice je smiselno razmisliti o uporabi novih tehnologij in izboljšav. Stranišče s prho, na primer, vas namesto s papirjem očisti z vodo. Poleg namestitve igrata pomembno vlogo tudi cena in zaželen nivo udobja pri uporabi. S straniščem s prho Tuma, Sela in Mera, Geberit ponuja rešitev za vsako kopalnico.

AquaClean Mera – Briljira na vseh področjih
Geberit AquaClean Mera je s svojim lebdečim dizajnom najbolje prodajan tuš WC v vsej Evropi in tako postavlja nove standarde v vseh pogledih. Mera je primerna za vse, ki se želijo razvajati z dodatnimi funkcijami in wellnessom. Poleg inovativne in preizkušene tehnologije prhanja WhirlSpray ter školjke brez roba s tehnologijo splakovanja TurboFlush, se Mera ponaša še z diskretno orientacijsko osvetlitvijo, ki nas usmerja v temi.


Mera – Izjemna briljanca
Geberit AquaClean Mera postavlja nove standarde v vseh pogledih: predvsem glede tehnologije, oblikovanja in udobja, ki ga ponuja.


Mera s sanitarnim elementom Monolith
Standardne dimenzije priključkov zagotavljajo združljivost stranišča z vsemi sanitarnimi elementi, ki so postavljeni pred zidom, vključno s sanitarnimi elementi Monolith.

AquaClean Sela – Čudovit in pameten
Nova Geberit AquaClean Sela navdušuje z eleganco in lepoto ter pooseblja najvišje standarde kakovosti. Stranišče s prho z elegantnim in minimalističnim oblikovanjem se ponaša z visokokakovostnimi materiali in je primerno za vse oblikovalske izbirčneže. Oprema Geberit AquaClean Sele ponuja vse klasične funkcije stranišča s prho. Sem spadajo patentirana tehnologija prhanja WhirlSpray, tiha in izjemno učinkovita tehnologija splakovanja TurboFlush, školjka brez roba, ki je enostavna za čiščenje in program za samodejno odstranjevanje vodnega kamna.


Sela – Čudovit in pameten
Nova Geberit AquaClean Sela navdušuje s svojo eleganco in estetiko ter pooseblja najvišje standarde kakovosti.

AquaClean Tuma – Presenetljivo vsestranska
Geberit AquaClean Tuma je kompaktna in vsestranska. Model Tuma Comfort je primeren za vse tiste, ki cenijo uravnoteženo razmerje med zmogljivostjo in ceno. Funkcije, kot na primer WhirlSpray, ogrevanje WC deske, odstranjevanje neprijetnih vonjav in sušilec s toplim zrakom s petimi individualno nastavljivimi temperaturami, spremenijo vsak obisk kopalnice v wellness izkušnjo. Kot alternativo ponuja Geberit tudi cenejši model Tuma Classic, ki ponuja osnovne funkcije stranišča s prho po izjemno ugodni ceni. Geberit AquaClean Tuma je na voljo tudi kot straniščni nastavek, ki je opremljen z enakimi funkcijami kot kompletna naprava in se lahko kombinira z različno oblikovno kompatibilno, že nameščeno, WC keramiko.


Tuma – Presenetljivo vsestranska
Geberit AquaClean Tuma je kompakten in vsestranski model za vsako kopalnico. 
Poleg kompletne WC naprave Geberit ponuja tudi model Tuma kot straniščni nastavek. Nadgradnja stranišča je enostavna, kar je še zlasti koristno v najemniških stanovanjih.   

Mera je vrhunski izdelek, ki navdušuje s svojo eleganco in estetiko ter pooseblja najvišje standarde kakovosti.