NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Vabljeni na Marlesov dan odprtih vrat – popolnost bivanja v hiši, kjer diši po domu!

Vabljeni na Marlesov dan odprtih vrat – popolnost bivanja v hiši, kjer diši po domu!

Deli

V Marlesu, najstarejšem, največjem in vodilnem proizvajalcu lesenih montažnih hiš v Sloveniji, je osebna izkušnja bivalnega ugodja na prvem mestu.
Da se lahko o tem prepričate sami, vas v soboto, 28. maja 2022, vabijo, da jih med 10. in 15. uro obiščete v visokoučinkoviti plus-energijski hiši v okolici Bleda, kjer bo potekal dan odprtih vrat.

Predstavili bodo hišo, ki na 123 m2 ponuja izjemen stik z naravo, njena notranjost pa je popolnoma prilagojena individualnim željam mlade štiričlanske družine, ki je sanje o lastnem domovanju uresničila v tesnem sodelovanju z Marlesovimi arhitekti. Funkcionalna in prostorsko racionalna zasnova je pripeljala do optimiziranega in navdihujočega domovanja; na prvo mesto postavlja naravne materiale, ekološko ozaveščenost in trajnostno oblikovanje.

GRADNJA DOMA PO NAJSODOBNEJŠIH SMERNICAH

Tlorisna razporeditev je premišljena in funkcionalna. Gradbeni materiali, uporabljeni pri gradnji hiše, sledijo načelom trajnostne gradnje, konstrukcijski sistem pa zagotavlja visoko toplotno, zvočno, protipotresno in protipožarno zaščito. V hišo je vgrajen najsodobnejši sistem ogrevanja, hlajenja in priprave tople sanitarne vode, ki zagotavlja izjemno nizke stroške bivanja in visoko bivalno ugodje. Marlesova tehnologija z optimiziranimi detajli doprinaša k visoki energetski učinkovitosti in k brezhibnemu delovanju hiše.

Arhitekturna zasnova hiše je zelo primerna za gradnjo v pasivnem oziroma skoraj nič-energijskem standardu, znotraj katerega vodilni proizvajalec lesenih montažnih hiš v Sloveniji zagotavlja celovite rešitve za neodvisen in samozadosten bivalni koncept gradnje (sončna elektrarna) brez škodljivih vplivov na okolje. Koncept Marles Zero Energy Home odraža Marlesovo filozofijo naprednega pristopa pri obravnavanju vseh vidikov bivalnega ugodja – s poudarkom na arhitekturni dovršenosti in energetski neodvisnosti v skladu z Evropsko direktivo o energetski učinkovitosti stavb.

Hiša na 123 m2 ponuja izjemen stik z naravo, njena notranjost pa je popolnoma prilagojena individualnim željam mlade štiričlanske družine, ki je sanje o lastnem domovanju uresničila v tesnem sodelovanju z Marlesovimi arhitekti.

ENERGETSKA NEODVISNOST IN SAMOZADOSTNOST NETO NIČ-ENERGIJSKE GRADNJE

V okviru dneva odprtih vrat boste deležni vodenega ogleda objekta, na katerem bodo  Marlesovi strokovnjaki odgovarjali na vsa vaša vprašanja. Predstavili vam bodo najsodobnejše pristope h gradnji neto ali skoraj nič-energijskih hiš in ponudbo Marles Zero Energy Home, s katero so kot prvi na slovenskem trgu zadostili evropski direktivi o skoraj ničenergijski gradnji. Gre za koncept, v okviru katerega lahko vaša hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna,saj so v izgradnjo vključene najsodobnejše celostne rešitve za učinkovit priklop na zeleno energijo:

  • predpriprava za sončno elektrarno in polnilno postajo za električno vozilo,
  • hranilnik energije proizvajalca TESLA in
  • sistem Smart Grid Ready, ki omogoča vstop v omrežje izkoriščanja presežka električne energije.
  • Hkrati s skrbjo za energetsko neodvisnost pa je v ta koncept vključen sistem predpriprave za uporabo deževnice.
  • Koncept Marles hiš je tako v popolnosti pripravljen na okolju prijazno samozadostno bivanje.
Funkcionalna in prostorsko racionalna zasnova hiše je pripeljala do optimiziranega in navdihujočega domovanja; na prvo mesto postavlja naravne materiale, ekološko ozaveščenost in trajnostno oblikovanje.

SVETOVANJE ZA ENERGETSKO VARČNO BIVANJE

Na dnevu odprtih vrat bodo prisotni tudi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki bodo vsem obiskovalcem na voljo za pojasnila v zvezi s sodobnim načinom energetske oskrbe doma. Obenem vam bodo predstavili izjemne Marlesove pomladne ugodnosti 2022 in podrobnejše informacije o možnostih ugodnega financiranja nakupa hiše.

PREDANOST NAJVIŠJI KAKOVOSTI

V Marlesu že osem desetletij kot globalno priznani zaupanja vreden proizvajalec lesenih montažnih objektov narekujejo razvojne smernice gradnje, zato so zelo zadovoljni, da se ponašajo z najzahtevnejšimi mednarodno priznanimi certifikati za preverjeno kakovost. Intenzivno so usmerjeni v uporabo najsodobnejših tehnoloških rešitev, rabo obnovljivih virov in vgradnjo materialov naravnega izvora. Njihov cilj je, da omogočijo kupcem zdravo bivanje, izjemno bivalno ugodje in visoko energetsko učinkovitost stavb, hkrati pa ponujajo storitve na najvišji poslovni ravni.

POTEK DNEVA ODPRTIH VRAT

Datum: sobota, 28. maj 2022;

Vse dodatne informacije o dogodku so na voljo tudi na  telefonski številki 02/429 45 00  in na elektronskem naslovu info@marles.com.

Več na: www.marles.com

Predstavljeni bodo najsodobnejši pristopi h gradnji neto ali skoraj nič-energijskih hiš in ponudbo Marles Zero Energy Home, s katero so kot prvi na slovenskem trgu zadostili evropski direktivi o skoraj ničenergijski gradnji.
Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč