NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Vam je skrb za vašo zelenico odveč in naporna? Morda niste krivi vi, zato izberite pametno.

Vam je skrb za vašo zelenico odveč in naporna? Morda niste krivi vi, zato izberite pametno.

Deli

Najpogostejša napaka pred nakupom kosilnice je, da podcenjujemo čas, ki ga porabimo za košnjo in urejanje svoje trate. In potem se marsikdo odloči za poceni kosilnico iz akcije, ker da bo že dobra za njegove potrebe. A kmalu sledi razočaranje, saj košnja res ni noben užitek,

če kosilnica ne vžge vedno takoj. Če je težka in okorna. Če se kar naprej kvari, čeprav sploh še ni stara. Trata pa je po košnji videti vsa nagrižena, niti približno ne tako lepa kot sosedova.

S Hondo se kosi drugače

Več kot 40 let tradicije razvoja in proizvodnje bencinskih kosilnic pomeni številne napredne tehnične inovacije, ki omogočajo preprost in zanesljiv zagon ter udobno, varno in kakovostno košnjo. Od kosilnic za manjše vrtove do profesionalnih modelov – vse imajo svoje posebnosti in karakteristike, a vsem je skupna pozornost za detajle, uporaba najboljših materialov in optimizirana funkcionalnost.

Inovacija za močno in gosto trato

Pri Hondi so izdelali edinstven sistem dveh rezil Micro Cut za mulčenje. Dve zamaknjeni rezili zrežeta odrezano travo na čisto majhne koščke, ki jih kosilnica razpiha med travo, kjer se hitro razkrojijo. Pokošena trava tako ne duši zelenice, ampak postane odlično naravno organsko gnojilo za zdravo in vitalno rast trave. Rezultat je lepša in gosta zelenica, ki vam bo v ponos in užitek.

Hondini motorji so preprosto boljši in tišji

Bencinske kosilnice Honda poganjajo novi motorji GCV različnih moči. Zanesljivi in zmogljivi motorji se izredno preprosto zaženejo ne glede na pogoje. Zelo strpni so do goriv nižje kakovosti, kar je pomembno zlasti po daljših obdobjih brez uporabe. Njihovo vzdrževanje je preprosto, odlikujejo pa se po izredni učinkovitosti in nizki ravni hrupa.

Samo Honda jamči življenjsko dobo 25 let

Trajnost Hondinih različnih vrtnih strojev in agregatov je že pregovorna. Če boste svojo kosilnico redno vzdrževali, spremljali raven olja, pregledovali stanje rezil in uporabili le originalne nadomestne dele, vam bo odlično služila dvajset, trideset in še več let. To zagotavlja tudi proizvajalec z izjemnim jamstvom življenjske dobe 25 let.

S tem se pri Hondi zavezujejo, da bodo originalni nadomestni deli za vašo novo kosilnico na voljo najmanj še 25 let od vašega nakupa. Poznate še katerega proizvajalca, ki si upa obljubiti kaj takšnega?

Še vedno niste prepričani? Razmislite o nakupu robotske kosilnice

Robotske kosilnice Honda Miimo v celoti prevzamejo skrb za vašo zelenico skozi celo sezono. Z uporabo pametnega časovnika za spremljanje vremena in hitrosti rasti trave same naredijo načrt košnje in ga prilagajajo dejanskemu stanju. Videti so kot majhni marljivi vesoljčki iz futurističnega filma, toda narejene so za resničen svet. Znajo se izogibati oviram, zmorejo košnjo na strmini do 25 stopinj, zavarovane so pred krajo in so popolnoma varne tudi v bližini majhnih otrok in ljubljenčkov.

Poiščite pravi nasvet

Seveda je pri izbiri kosilnice potrebno upoštevati še marsikaj, česar se niti dotaknili nismo.  Zato se pred nakupom nujno posvetujte. Toda ne kar na nekem spletnem forumu, kjer sodelujoči vse preradi mešajo jabolka in hruške ter primerjajo neprimerljivo. Za pravi nasvet poiščite raje usposobljenega strokovnjaka iz mreže zastopnikov in trgovcev Honda Power Equipment.

Oznake: