NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Vaši najbolj zanesljivi pomočniki v vsakem vremenu – sušilni stroji Waveactive iz Gorenja

Vaši najbolj zanesljivi pomočniki v vsakem vremenu – sušilni stroji Waveactive iz Gorenja

Deli

Skrb za čisto in sveže perilo gospodinjam pogosto vzame veliko časa, ki bi ga lahko namenile stvarem, ki jih veselijo in v katerih uživajo. Izum pralnega stroja je predstavljal pravo revolucijo v prihranku časa, namenjenega gospodinjskim opravilom, pri tem pa ne smemo pozabiti omeniti sušilnih strojev, ki prihranijo čas sušenja in v veliki meri tudi čas namenjen likanju perila.

Res je sicer, da perilo lahko posušimo na svežem zraku ali na stojalu znotraj doma, pri čemer sušenje na zraku lahko traja dlje, poleg tega pa se lahko na sveže oprana oblačila primejo delci iz zraka zaradi česar oblačila dobijo neprijeten vonj, ki je posledica smoga in drugih dejavnikov čistosti zraka. Sušenje perila na stojalu v prostoru znotraj doma pa lahko, zaradi odvečne vlage, povzroči nabiranje plesni, česar si gotovo nihče ne želi. Pri uporabi sušilnih strojev WaveActive, zasnovanih za učinkovito, preprosto in okolju prijazno sušenje perila, vam ni potrebno skrbeti za zunanje dejavnike, na katere nimate vpliva, poleg tega pa z njimi prihranite ogromno časa in sitnosti ter poskrbite, da so vaša oblačila vedno sveža, dišeča in brez gub. Program za vlaženje vlaken bo zagotovil, da bodo vaša oblačila po sušenju brez gub, program IonTech, ki napolni zrak za sušenje z negativno nabitimi ioni in uniči alergene ter bakterije, pa bo več kot dobrodošel pri vseh, ki se spopadajo z občutljivostjo in alergijami.

Sušilni stroji WaveActive se ponašajo z izjemno energetsko učinkovitostjo, in sicer do razreda A+++ -50 % ter so zasnovani tako, da bodo vaši najbolj zanesljivi pomočniki pri sušenju perila, ne glede na vreme, saj vam perila ne bo potrebno likati; z dodatkom eteričnih olj pa boste perilu zagotovili božanski vonj, in to brez uporabe mehčalca.

Več na si.gorenje.com