NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Vsak dom si zasluži Roomba Combo j9+

Vsak dom si zasluži Roomba Combo j9+

Deli

Metla, smetišnica in ročni sesalnik lahko postanejo preteklost – čas je za razvajanje z robotskim sesalnikom iRobot Roomba Combo j9+. Ta izjemen pametni pomočnik s funkcijama čiščenja in pomivanja tal, je tu in že pripravljen, da s svojo tehnološko dovršenostjo prevzame popoln nadzor nad čiščenjem vašega doma.

Zaveznik v boju proti umazaniji

Dragoceni čas, ki ga porabimo za pomivanje in sesanje lahko porabimo tudi drugače. V pomoč je Roomba Combo j9+, ki z lahkoto premaguje umazanijo tako na trdih površinah kot na preprogah. S tremi nivoji sesalne moči in pametnim dvigovanjem pomivalne krpe (v izogib preprogam), se tla spremenijo v brezhibno čista. Kavni madeži na kuhinjskih tleh, tačke hišnih ljubljenčkov – Roomba Combo j9+ poskrbi za vse takšne in drugačne “nezgode”.

Funkcija temeljitega drgnjenja SmartScrub

Nekateri prostori v naših domovih so glede čistoče bolj na udaru kot drugi – predsoba, kuhinja, kopalnica… Madeži od obutve, koles, razlitja hrane in tekočin ter podobna trdovratna umazanija se tam pogosteje pojavljajo. A Roomba Combo j9+ ima na voljo skrivno orožje, ki takšnim težavam naredi konec – napredno SmartScrub funkcijo intenzivnega drgnjenja.

SmartScrub ni le funkcija, ampak prava umetnost čiščenja. Ob aktivaciji funkcije SmartScrub, se Roomba Combo j9+ loti umazane površine z intenzivnimi gibi naprej in nazaj, kot bi to storili vi sami. Tej napredni funkciji se podredijo tudi najbolj trmasti madeži, rezultat pa so brezhibno čista tla. Funkcija SmartScrub ali “pametno drgnjenje” je nov pristop k odstranjevanju  trdovratne umazanije – in to s stilom!

Napredno načrtovanje čiščenja in inteligentno gibanje po prostoru

Roomba Combo j9+ se lahko pohvali tudi z napredno tehnologijo Dirt Detective, ki jo poganja operacijski sistem iRobot OS ter omogoča, da se robot uči iz preteklih čiščenj. Sčasoma bo tako samodejno prepoznal najbolj zahtevna področja in prilagodil čiščenje. Z izjemno tiho polnilno postajo Clean Base Auto-Fill pa vam prav tako ne bo treba skrbeti za praznjenje koška s smetmi ali polnjenje rezervoarja. Polnilna postaja Clean Base Auto-Fill robota napolni in pripravi na naslednje čiščenje tako, da samostojno do 60 dni prazni svoj košek in do 30 dni ponovno polni tekočino v rezervoar robota.

Vaš Roomba ve, kaj očistiti in čemu se izogniti. Čevlji v predprostoru, kabli v dnevni sobi in brisače na kopalniških tleh ne bodo nikakršna težava. Poleg tega iRobot lastnikom hišnih ljubljenčkov obljublja, da se bo Roomba Combo j9+ spretno izognil iztrebkom vaših mačjih in pasjih prijateljev. Če se to vseeno zgodi, pa prejmete nadomestnega, popolnoma novega robota.

Pomivanje tal z izjemnimi rezultati

Tudi ko gre za pomivanje tal, Roomba Combo j9+ poskrbi za neprekosljivo izkušnjo. Njegov sistem za samodejno dvigovanje krpe preprečuje, da bi mokra krpa škodila preprogam, na trdih tleh pa istočasno sesa in mokro briše, kar zagotavlja popolno čistočo. Roomba Combo j9+ je prava čistilna sila. Z dvojnimi gumijastimi krtačami, močnim sesalnim sistemom in tlačnim mokrim brisanjem z gibi naprej in nazaj bo vaš dom kot iz škatlice.

Z vašim udobjem in varnostjo v mislih – že 30 let

Zanesljivost sistemov in naprav iRobot temelji na 30 letih raziskav in inovacij. Zmogljiv operacijski sistem iRobot OS, omogoča mnogo več, kot samo nadzor sesalnika. Čiščenje prilagodi posameznemu prostoru, navadam in željam uporabnika ter ustvari načrt, ki je narejen po meri vašega doma. Podatki uporabnika hkrati ostajajo zasebni in varni. iRobot OS namreč uporablja najvišje standarde šifriranja, pridobljeni podatki uporabnikov pa se uporabljajo zgolj za izboljšanje čiščenja in zmogljivosti robota.

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč