NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Zlitje fluidnosti z eleganco

Zlitje fluidnosti z eleganco

Deli

Studio Rik ten Velden predstavlja Sisu: svetlobne skulpture, ki harmonično združujejo okvirje iz lite smole z raznovrstnimi sprednjimi materiali.

Njihov cilj je izraziti lepoto materialov z jasnimi oblikami in poudarkom na razmerju med njimi. Studio s sedežem na Nizozemskem svoja dela temelji na raziskavah in eksperimentiranju z raznimi materiali, ki jih združujejo z zapletenimi tehnikami izdelave.

»Svetlobne skulpture Sisu so se rodile v časih, ko se večina od nas sooča z izzivi na tak ali drugačen način. Ko sem naletel na finski izraz ‘Sisu’, je takoj sovpadal z mojim novim konceptom luči. Prevede se kot moč volje, odločnost in vztrajnost,« pravi ustanovitelj Rik.

Ta osupljiva kolekcija vsebuje 3 edinstvene modele v privlačnih minimalističnih oblikah. Z brezhibnimi obrisi se podajo v široko paleto prostorov za različne namene. »Rezultat so fluidne oblike z več frontami, med katerimi lahko kupec izbira. Lahek okvir iz lite smole je ustvarjen v kalupu, ki ga je mogoče neštetokrat ponovno uporabiti z mislijo na trajnost ter prihranek energije in odpadkov!« dodaja.

Poleg tega okvir iz smole vsebuje LED luči na hrbtni strani in pokrov na sprednji strani, posredna svetloba pa zlahka ustvari silhueto okoli okvirja, medtem ko osvetli tudi sprednjo površino. Za sprednjo platnico lahko izbirate med številnimi materiali – od pletenega trsja do barvnega satenastega akrila in akrilnega ogledala.

Fotografije: Studio Rik ten Velden

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč