NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Zunanja razsvetljava, ki počasi prehaja v interier

Zunanja razsvetljava, ki počasi prehaja v interier

Deli

Podjetje Platek uporablja inovativne načine osvetlitve za eksterier in jih aplicira na svetila za notranje prostore.  

Platek je sinonim za zunanjo razsvetljavo. Na podlagi specializiranega strokovnega znanja in tehnične moči na tem področju so začeli snovati tudi svetila za interier. Pri tem pa njihovi kosi pridejo do izraza na povsem drugačen način.

Svetilko Mesh je zasnoval Marco Acerbis, da bi ustvaril prijeten ambient z razpršitvijo svetlobe skozi majhne luknjice na senčniku. To ustvarja prijetno igro svetlobe in na igriv način indirektno osvetli prostor.

Kolekcija Dot avtorja Jana Van Lierdeja se subtilno zlije s svojo okolico zahvaljujoč svojemu dizajnu. Sestavljena je iz kompaktne palice in glave iz poliranega jekla. Dot je izvrsten za poudarjanje določenega predmeta ali osvetlitev bralne površine, hkrati pa se nevsiljivo vklopi v vizualni prostor.

Flamingo, luč oblikovalke Sare Moroni, je elegantno svetilo, ki kljub svoji kompaktnosti zaradi nastavljivih ročic oddaja širok, enakomeren pramen svetlobe. Ta kolekcija minimalističnega videza je izdelana v imenu prilagodljivosti. Flamingo tako ustvarja scenografske učinke, ki delujejo tako v zaprtih prostorih kot na prostem.

Fotografije: Platek

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč