NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Bosch ponovno zmagovalec Trusted Brand 2021

Bosch ponovno zmagovalec Trusted Brand 2021

Deli

Tudi letos so udeleženci raziskave o zaupanju v blagovne znamke Trusted Brand BOSCH izbrali za najbolj zaupanja vredne gospodinjske aparate.

Pod okriljem revije Reader’s Digest Slovenija, je tudi letošnjo, že 15. raziskavo Trusted Brand izvedel Inštitut za raziskovanje trga in medijev Mediana. Potekala je na reprezentativnem vzorcu celotne populacije v Sloveniji. Osrednji cilj raziskave je odkriti, katerim blagovnim znamkam najbolj zaupamo – katere so najbolj zaupanja vredne domače in tuje blagovne znamke ter najbolj zaupanja vredne osebnosti. Anketiranci so odgovarjali na vprašanje: “Na lestvici od 0 do 10 ocenite, koliko zaupate spodaj navedenim znamkam.” Respondenti so imeli možnost, da sami predlagajo znamko, ki se jim zdi zaupanja vredna. Na ta način so pridobili mnenje več kot tisoč sodelujočih. Nagrado so podelili v 32-ih kategorijah.

Podelitev nagrad

Zmagovalci  raziskave Trusted Brand 2021 bodo nagrajeni s posebnim priznanjem – plaketo Trusted Brand 2021 na prireditvi, ki bo 26. 8. 2021 v Ljubljani.

Podrobnosti o raziskavi Trusted Brand 2020 na naslovu: www.trustedbrand.si

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč