NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

JUB s častitljivo 145-letno tradicijo

JUB s častitljivo 145-letno tradicijo

Deli

Družba JUB letos obeležuje že 145 let svojega delovanja. Ob nenehnem vlaganju v razvoj inovativnih in kakovostnih izdelkov ostaja zavezana vrednotam, ki jih že tradicionalno izkazuje skozi spoštljiv odnos do svojih kupcev, dobaviteljev in z odgovornim odnosom do družbe in okolja. Z zaposlenimi, s katerimi je skozi desetletja ustvarila prepoznavne blagovne znamke, ki so danes uveljavljene na več kot 30 evropskih in drugih tržiščih, tako na mejnikih zgodovine praznuje obletnico, s katero se lahko pohvalijo le redka slovenska podjetja.

JUB sodi med najbolj internacionalizirana slovenska podjetja in je eden vodilnih proizvajalcev barv in ometov v jugovzhodni Evropi. V zadnjih nekaj desetletjih beleži nenehno rast, uspehe pa gre pripisati pravim razvojnim odločitvam, širitvi proizvodnje in obsežnim izvoznim aktivnostim na mednarodnih tržiščih, kjer ustvari več kot 70 odstotkov letnih prihodkov. Na trgu se ponaša z lastnimi močnimi blagovnimi znamkami, nosilkami številnih priznanj in certifikatov kakovosti, ki ustrezajo vsem evropskim standardom in tehničnim zahtevam, saj s svojimi odličnimi lastnostmi zagotavljajo manjšo obremenitev za okolje in pripomorejo k racionalni rabi energije v objektih. Z njimi so njihovi izdelki vpeti ne le v zelena javna naročila, pač pa tudi v trajnostno gradnjo novih in sanacijo energijsko potratnih bivalnih, javnih in poslovnih objektov doma in na tujem.

Sedež podjetja je že od leta 1875 v Dolu pri Ljubljani, kjer ima tudi svoje proizvodne kapacitete. Na isti lokaciji je JUB pred desetletjem zgradil sodobni Tehnološko razvojni center, kjer v okviru JUB Akademije veliko pozornosti namenja strokovnemu izobraževanju in usposabljanju partnerjev, izvajalcev ter drugih deležnikov, s katerimi išče sinergije na področjih trajnostne gradnje.

Ugledne in priznane blagovne znamke, kot so JUPOL, JUBIN ali JUBIZOL, bodo tako tudi v naslednjih letih razveseljevale številne slovenske uporabnike, ki izdelke cenijo zaradi njihovih lastnosti, saj jim ponujajo odlične sistemske rešitve za udobno in zdravo bivanje. In prav zaupanje, ki ga s svojimi kupci in partnerji podjetje ves čas skrbno nadgrajuje, je zaposlenim v JUB-u najboljša popotnica za letošnje praznovanje.

Pustite komentar