NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

KINEMATOGRAFSKA IZKUŠNJA V SREDIŠČU VAŠEGA DOMA –TELEVIZORJI HISENSE ULED

KINEMATOGRAFSKA IZKUŠNJA V SREDIŠČU VAŠEGA DOMA –TELEVIZORJI HISENSE ULED

Deli

Se vam zdi, da je prišel čas za menjavo vašega televizorja? Si želite televizor, ki bi presegel vaša pričakovanja in s katerim bi doživeli pravo kinematografsko izkušnjo?

Potem je pravi čas, da se odločite za nakup televizorja Hisense ULED, z najnaprednejšo tehnologijo Quantum Dot, ki reproducira barve bogato in natančno, in to kar v prijetnem vzdušju domače dnevne sobe.

Tehnologija Dolby Vision™ HDR po vzoru kinematografov zagotovi ultra žive slike, neverjetno svetlost, kontrast, intenzivne barve in podrobnosti ter tako predrugači izkušnjo gledanja – prizori resnično oživijo pred našimi očmi in počutimo se, kot da sedimo v najsodobnejše opremljenem kinu.

Tehnologija zvoka DOLBY ATMOS®, ki je še korak naprej od prostorskega zvoka, nas ponese v središče kinematografske izkušnje in niti pomislimo ne, da smo v domačem naslonjaču, v lastni dnevni sobi. Preprosta uporaba in izjemna uporabniška izkušnja nam z operacijskim sistemom VIDAA nudi popolno zabavo s poenostavljenim iskanjem želenih vsebin. Poleg izpopolnjene tehnologije, vam bo televizor Hisense ULED v ponos tudi zaradi močnega, elegantnega kovinskega ohišja z minimalistično obliko.

Sedaj resnično pravi čas, da si privoščite televizor, ki bo presegel vaša pričakovanja.

si.hisense.com

Oznake: