NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Nova generacija pralnih in sušilnih strojev Hoover

Nova generacija pralnih in sušilnih strojev Hoover

Deli

Hoover predstavlja H-WASH 500 in H-DRY 500, pralni in sušilni stroj, ki zagotavljata izjemne rezultate, negujeta tkanine in zmanjšujeta porabo energije. Odkrijte popoln par pralnega in sušilnega stroja, ki vas bosta navdušila.

TRAJNA ZMOGLJIVOST Z ECO-POWER INVERTER MOTORJEM

H-WASH 500 in H-DRY 500 sta opremljena z Eco-Power Inverter motorjem, najzmogljivejšim in najtrpežnejšim motorjem nove generacije na trgu.
Inverter motor je 4 krat bolj trpežen v primerjavi s standardnim motorjem: zmanjšuje vibracije in trenja, podaljšuje življenjsko dobo pralnega in sušilnega stroja ter zagotavlja tiho delovanje in odlične rezultate dlje časa. Zaradi novega motorja sta pralni in sušilni stroj nežnejša do perila: pranje in sušenje prilagajata obremenitvi, kar zagotavlja najboljše rezultate in 60% večjo učinkovitost.

H-WASH 500 in H-DRY 500 sta opremljena z Eco-Power Inverter motorjem, najzmogljivejšim in najtrpežnejšim motorjem nove generacije na trgu.

MANJ IZGUB, VEČJA UČINKOVITOST
Napredni algoritem izračuna in samodejno nastavi najprimernejši program glede na vrsto tkanin in obremenitev, kar zagotavlja večjo učinkovitost in manj izgub, zaradi česar sta oba, pralni in sušilni stroj, najboljša na trgu.

VARČNA PORABA DETERGENTA S SAMODEJNIM ODMERJANJEM CARE DOSE
Sistem za samodejno doziranje na pralnem stroju H-WASH 500 izračuna in odmeri pravilno količino detergenta in mehčalca do 21 pranj, kar zagotavlja varčno porabo vode in pralnih sredstev.

BREZ ODPADNE VODE Z AQUAVISION
Nova oblika kondenzacijske posode Aquavision je edinstven dodatek Hooverjevim strojem. Posoda omogoča, da lahko vedno spremljate nivo vode in jo izpraznete, ko je to potrebno, saj je enostavna za odstranitev in ponovno namestitev.

POPOLNA IZBIRA PROGRAMOV PRANJA
Popolna izbira programov pranja zagotavlja, da je H-WASH 500 odlična rešitev za izjemne učinke vsakodnevnega pranja in zanesljivo nego vseh oblačil, tudi najbolj občutljivih. Izbirate lahko med več hitrimi a učinkovitimi programi pranja od 14 minut do popolnega 59 minutega programa. Protialergijski program za globinsko in higienično pranje ter antialergijsko delovanje, osvežitveni program za rahlo osvežitev perila s kančkom pare. Programi za nežno pranje za popolno nego in skrb vašega občutljivega perila, volne in oblačil za šport.

PROGRAMI SUŠENJA
Izbira 9 posebnih programov sušenja, prilagojenih različnim potrebam, omogoča, da H-DRY 500 najbolje poskrbi za vaša oblačila saj deluje popolnoma usklajeno s pralnim strojem H-WASH 500.
Programi za hitro sušenje 30-45-90 min so učinkoviti in brez izgub energije. Program vse v enem je program za posebno skrb za različne vrste tkanin v enem ciklu. Programi za nežno sušenje za popolno nego in skrb občutljivega perila, volne ter športnih in sintetičnih oblačil. Program za osvežitev perila in protialergijski program sušenja.

Izbira 9 posebnih programov sušenja, prilagojenih različnim potrebam, omogoča, da H-DRY 500 najbolje poskrbi za vaša oblačila saj deluje popolnoma usklajeno s pralnim strojem H-WASH 500.

EDINSTVENA POVEZLJIVOST IN DALJINSKO UPRAVLJANJE
Dostopajte do sveta ekskluzivnih dodatnih vsebin preko nove Aplikacije hOn in izboljšajte zmogljivost H-WASH 500 pralnega in H-DRY 500 sušilnega stroja.

Na daljavo preverite stanje pralnega stroja in bodite obveščeni kdaj je pranje končano, da perila ne pozabite v stroju. Preverite predloge in nasvete, kako varčno in najbolje poskrbeti za svoja oblačila. Aplikacija vas bo po korakih vodila skozi preproste postopke vzdrževanja. Izkoristite še več kot 20 dodatnih in specializiranih programov za nego specifičnih oblačil ali tkanin.

EKSKLUZIVNA FUNKCIJA SCAN TO CARE
Pozabite na branje etiket na perilu, zdaj imate funkcijo Scan to Care! Samo poslikajte nalepke oblačil in ustvarite svojo virtualno garderobo.

Oznake: