NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Nove BARVE za še več OBLIKOVALSKE svobode

Deli

Geberit Monolith, aktivirne tipke in kopalniško pohištvo serije Geberit VariForm, so zdaj na voljo v novih barvah.

VSESTRANSKI SANITARNI MODUL

Nove, trendovske barve za oblogo sanitarnih modulov Geberit Monolith in Geberit Monolith Plus razširjajo možnosti oblikovanja v kopalnici. Sprednja obloga iz stekla je na voljo v dveh novih barvah – peščeno sivi in barvi lave. Prav tako so steklene obloge še vedno na voljo v črni, beli in mint barvi. Sedaj je mogoča izbira tudi dveh povsem novih front – iz keramike v videzu betona in keramike v videzu skrilavca. Zahvaljujoč njihovi unikatnosti je vsaka fronta edinstvena. Poleg novih barv stekla in variante keramične obloge v videzu skrilavca ter betona smo sanitarni element Geberit Monolith v skladu s sodobnimi smernicami oblikovanja osvežili in dodali še bočne aluminijaste panele v barvi črnega kroma.

AKTIVIRNE TIPKE V PEŠČENI BARVI IN V BARVI LAVE

Posodobljena je tudi ponudba aktivirnih tipk – obstoječe steklene tipke v barvi umbra in peska so nadomestile nove barve lave in peščeno sive. To velja za modele Sigma21, Sigma50, Sigma60, Sigma70, Omega60, tip 70 in tip 50.

GEBERIT VARIFORM JE SEDAJ NA VOLJO V BARVI HRASTA

Paleta pohištva Geberit VariForm je sedaj na voljo tudi v barvi hrasta. Nova površina daje območju umivalnika občutek topline in ponuja harmonično kombinacijo z nadpultnim umivalnikom VariForm, ki poskrbi za umirjen, lahkoten videz. Kopalniško pohištvo VariForm je zdaj na voljo v štirih različnih možnostih površin: hrast, bela, lava mat in oreh hickory.

Izrazito unikaten – sanitarni element Geberit Monolith s keramično fronto v videzu skrilavca in bočnimi paneli iz aluminija v črnem kromu.

Omarica za nadpultni umivalnik Geberit VariForm z dvema predaloma in odlagalno površino v barvi hrasta.

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč