NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

S HISENSE ULED TV-ji DO NOVE IZKUŠNJE GLEDANJA

S HISENSE ULED TV-ji DO NOVE IZKUŠNJE GLEDANJA

Deli

Vsi se radi prepustimo domišljiji in v polnosti doživljamo nam ljube trenutke, pa naj bo to nogometna tekma, potovanje po eksotičnih krajih ali romantičnen prizor z najljubšim igralcem. Vse to lahko doživimo s televizorji Hisense ULED, z najnaprednejšo tehnologijo Quantum Dot, ki reproducira barve bogato in natančno, in to kar v prijetnem vzdušju domače dnevne sobe.

Televizorji Hisense ULED s tehnologijo Dolby Vision™ HDR po vzoru kinematografov zagotovijo ultra žive slike, neverjetno svetlost, kontrast, intenzivne barve in podrobnosti ter tako predrugačijo izkušnjo gledanja – prizori resnično oživijo pred našimi očmi. Za pristen potop v svet domišljije je odločilnega pomena tudi kakovost zvoka, česar so se zavedali tudi strokovnjaki iz različnih mednarodnih okolij, ki sodelujejo pri razvoju televizorjev Hisense. S tem razlogom so ustvarili tehnologijo DOLBY ATMOS®, ki je še korak naprej od prostorskega zvoka in vas v trenutku prenese iz vaše dnevne sobe v središče izjemne izkušnje premikajočega zvoka.

Poleg vrhunskega doživetja zvoka in slike televizorji Hisense slovijo po svoji preprosti uporabi in izjemni uporabniški izkušnji; z operacijskim sistemom VIDAA nudijo popolno zabavo, saj je iskanje želene vsebine tako poenostavljeno, da zanj ni potrebnega nikakršnega truda. Televizorji Hisense ULED pa vam bodo z močnim in elegantnim kovinskim ohišjem, minimalistično in elegantno obliko v ponos tudi takrat, ko ne bodo delovali.

Vse to in možnost vračila v roku 30 dni od nakupa govorijo o vrhunski kakovosti televizorjev Hisense ULED, s katerim se boste v prijetnem okolju dnevne sobe potopili v središče dogajanja vaših najljubših doživetij.