NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Z vrta v hladilnik

Z vrta v hladilnik

Deli

Z nakupom hladilnika Gorenje do gajbice slovenskega sadja in zelenjave

Poletje je čas, ko nas poleg dolgih dni in prijetnih večerov narava radodarno obdari s
številnimi darovi, sočnim dišečim sadjem in zelenjavo, polnega okusa.

V Gorenju so pri izdelavi in razvoju hladilnikov GardenFresh mislili prav na ohranjanje svežine in okusov živil, ki nam jih v tem času ponuja narava. V predalu ChrispZone bosta sadje in zelenjava še dolgo ohranjala svežino, v predalu ZeroZone pa bodo živila obstojna bistveno dalj časa, tudi do trikrat dlje.


Prednost hladilnikov GardenFresh je, da lahko predale, ki so bili prvotno namenjeni shranjevanju mesa in rib, s funkcijo Convert FreshZone, na izjemno enostaven način spremenite v predale, namenjene shranjevanju sadja in zelenjave, s pomočjo funkcije ConvertActive pa celo zamrzovalnik spremenite v hladilnik ali dodatni predal ZeroZone. To je še posebej priročno, kadar želite shraniti večjo količino živil, na primer ob večjih nakupih. Izjemno tiho delovanje (35 dB ali še tišje od šepeta), posledica odlične izolacije in inovativne rešitve pri sistemu hlajenja, in posebna konstrukcija Slot-in aparata omogočata, da lahko hladilnike GardenFresh postavite praktično kamorkoli v prostor.


Ob nakupu izbranih hladilnikov Gorenje prejmete tudi darilo, na dom vam dostavijo Gajbico svežih izdelkov z več kot 35 slovenskih kmetij in tako še dodatno uživate v nepozabnih okusih slovenskih živil.
si.gorenje.com

Oznake: