NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Zofa z vgrajeno masažno enoto

Deli

Ste pripravljeni na sprostitev? Korejska oblikovalca Su Yeon in Dong Hyeon sta zasnovala konceptualno sedežno rešitev Dong Dong z integrirano masažno napravo.

Projekt, tu prikazan v živahni, svetlo rumeni barvi, želi pozitivno vplivati na ljudi v vsakdanjem življenju in povečati raven udobja. S tem namenom ima zofa vgrajen masažer, ki ga lahko uporabniki preprosto odstranijo in uporabljajo, kadar koli želijo. Tudi izbrana barva ima na človeško psiho dokazano pozitiven učinek, saj spominja na sončne dneve in cvetje, kar pomirjujoče vpliva na ljudi.

Preprost trak vabi k interakciji, medtem ko je brezžična polnilna enota na dnu masažerja popolnoma prenosna. Ding Dong je dovolj velik za 2-3 osebe ali eno v ležečem položaju. Ponaša se s cevasto strukturo rahlo zaobljenih oblik, kar poudarja njegovo funkcijo in vabi k počitku.

Oblikovalca sta želela ustvariti predmet z zabavnimi, futurističnimi značilnostmi, ne da bi posegala v splošni jezik in estetiko zofe kot predmeta. Ne glede na to, ali želi uporabnik daljši počitek ali le trenutek oddiha, osebna masažna naprava je vedno pri roki, hkrati pa je spretno skrita zahvaljujoč svoji obliki.

Fotografije: Dong hyeon Yoo

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč