NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Ford Explorer predstavlja nov val drznih, kultnih električnih vozil

Ford Explorer predstavlja nov val drznih, kultnih električnih vozil

Deli

Ford pričenja s predprodajo povsem novega električnega Forda Explorerja tudi v Sloveniji.

Futuristični novi Explorer, nemško inženirstvo združuje s presenetljivim ameriškim slogom ter prekipeva od pametnih tehnologij in dovršenih zamisli, ki voznikom in potnikom pomagajo ohranjati povezavo in udobje na njihovih pustolovščinah. V kratkem se bo predstavil tudi slovenskim kupcem.

Povsem električni Explorer ponuja izjemno digitalno izkušnjo z informativno-razvedrilnim sistemom s popolnim naborom funkcij, velikim premičnim zaslonom na dotik SYNC Move, brezžično integracijo aplikacij in napredno pomočjo vozniku.

Explorerjeva kabina je prostorna in ponuja veliko prostorov za shranjevanje, vključno s skritim ‘zasebnim’ predalom in 17-litrsko osrednjo konzolo, v kateri je dovolj prostora za večje predmete, kot je prenosni računalnik. Explorer se bo z lahkoto podal tudi na daljše izlete, saj se baterija v 26 minutah napolni od 10 do 80 odstotkov. Njegov doseg, 602 km, je hkrati najboljši v segmentu, glede na velikost baterije.

Novi povsem električni Ford Explorer je prvo električno vozilo, ki ga bodo serijsko izdelovali v novem Fordovem centru za električna vozila v Kölnu v Nemčiji.

Vozila  pričakujemo avgusta, za prve kupce, ki se bodo odločili za nakup že v juniju, smo pri pooblaščenih Fordovih trgovcih pripravili posebno finančno spodbudo. Ford Explorer je lahko, z vključeno subvencijo Eko sklada, vaš že za 40.754 evrov. Vabljeni, da ga odkrijete tudi vi.

Več o Ford Explorerju: Novi električni Explorer Overview page | Ford Slovenija

Cenik: Maloprodajni cenik Explorer EV MY24-3.0 20240524.xlsx (ford-edm.com)

Sestavi svojega – Ford konfigurator: Ford konfigurator (sml.si)

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč