NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

O nas

Revija HAUSBAU

Je najbolj priznana specializirana revija za hiše, opremo in gradnje v Evropi. Izhaja že od leta 1963, prisotna je v številnih državah v širom Evrope in se ponaša kot vodilni medij na področju gradnje. V Sloveniji kot licenčna izdaja, a z lokalno vsebino izhaja od leta 2015.
Šest tiskanih številk revije letno bralcem prinaša najnovejše smernice s področja klasične gradnje, montažnih hiš, opreme, arhitetekture, dizajna, dekoracije ter nasvetov za prihranek ob gradnji in kar največji energetski izkoristek domovanja.

Komu je namenjena?

Revijo Hausbau Slovenija je namenjena vsem, ki razmišljajo o novem domu. To so večinoma pari, mlade družine, ki se še odločajo za gradnjo hiše od temeljev do strehe ali pa se odločajo za nakup končane hiše in jo želijo prenoviti. Revijo bere tudi stroka (arhitekti, projektanti, gradbeniki, oblikovalci), saj ponuja številne zanimive domače in tuje referenčne projekte, ki jih tako lahko uporabijo pri svojem delu.

Naši bralci iščejo tudi rešitve in nasvete za dom, npr. najprimernejše ogrevalne sisteme, fasadne sisteme, izolacijo hiše, strešne sisteme, najvarčnejša okna itd.

Revija Hausbau Slovenija je zelo učinkovita – doseže natančno tiste potrošnike, ki so aktivni pri iskanju rešitve za svoj bivanjski problem ali poslovno investicijo

Prednosti sodelovanja s HAUSBAU Slovenija

Prednost revije Hausbau Slovenija, po kateri se med drugim loči od konkurenčnih izdaj, so projekti družinskih hiš slovenske in tuje arhitekture, prikazani z izjemnim naborom visokokakovostnih fotografij notranjega in zunanjega dizajna s tlorisi in kratkimi opisi projektov.
V reviji predstavljeni projekti so začetna točka naših bralcev pri načrtovanju, oblikovanju in vizualizaciji lastnega doma.

Arhitektura, dizajn, interier

Poleg navedenih projektov v reviji predstavljamo tudi interier hiš in stanovanj, arhitekturno zanimive poslovne in družabne prostore, podpiramo mlade slovenske arhitekte, oblikovalce in njihove projekte.

Energetska učinkovitost in zelena gradnja

V reviji redno objavljamo različne svetovalne članke in tematske priloge, s katerimi
spremljamo smernice energetsko učinkovite in zelene gradnje, ter tematike
s področja ekologije, recikliranja in varčevanja z energijo.

Kje je na voljo?

Tiskani izvod revije Hausbau je na voljo na vseh prodajnih mestih, namenjenih za časopis in revije, po Sloveniji (trgovski centri, trafike, kioski, bencinske črpalke).

Termini izidov revije v 2021

• 29.januar
• 29.marec
• 28.maj
• 28.julij
• 27.september
• 26.november