NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Wienerberger predstavlja novi, moderen glineni strešnik Planoton 10

Wienerberger predstavlja novi, moderen glineni strešnik Planoton 10

Deli

Wienerberger je vodilni svetovni dobavitelj gradbenih materialov in infrastrukturnih rešitev. Poslovanje skupine Wienerberger temelji na inovacijah in celovitih rešitvah za gradnjo domov, ki izboljšujejo kakovost življenja. Novost v Wienerbergerjevi ponudbi je eleganten glineni strešnik Planoton 10 s številnimi estetskimi in funkcionalnimi prednostmi, ki vam bodo zagotovile sodoben in varen dom, pripravljen na vse izzive, ki jih prinašajo leta.

Wienerberger referenčna hiša

Planoton 10 je glineni strešnik velikega formata in modernega dizajna, ki je na voljo v najbolj priljubljenih in zaželjenih barvah ta hip. Izbirate lahko med antracit in titan barvo, po naročilu pa sta dostopni tudi rdeča in bela barva. Planoton 10 je popolna rešitev tudi za položne strehe, saj se ga lahko polaga na strehe z manjšim naklonom, že od 13o naprej. Zaznamuje ga dobro poznana Tondach kvaliteta, ki se odraža tudi v Tondach garanciji; celovita rešitev za varno streho ima namreč kar 33-letno garancijo.

Predstavitev treh barv glinenega strešnika Planoton 10

Olajšajte si izbiro ter prihranite čas z oddajo BREZPLAČNEGA NAROČILA VZORCA za Planoton 10 in se na lastne oči prepričajte, da je eleganca sodi tudi
v vaš dom!

Pri gradnji doma ima vsak veliko vprašanj, Tondachovi strokovnjaki pa bodo poskrbeli, da bo iskanje popolnega strešnika čim manj stresno. Novi strešnik Planoton 10 priporočamo kupcem, ki želijo dom z moderno in elegantno noto. Za privlačnim videzom z minimalističnim dizajnom je pomembno opozoriti tudi na funkcionalnost novega Tondach strešnika, saj zaradi svoje strukture in uporabe najsodobnejših metod žganja gline s površinsko zaščito zagotavlja optimalno težo in odlično mehansko trdnost.

Ker je Planoton 10 izdelan iz naravne gline in ne vsebuje kemičnih dodatkov, pozitivno vpliva na okolje in ustvarja zdravo bivalno okolje za člane gospodinjstva. Njegova konsistenca je takšna, da podnevi, predvsem v poletnih nočeh, vpija vlago in jo oddaja v okolje ter tako omogoča, da dom diha v sožitju z naravo. Če želite strešnik velikega formata, enostavne oblike, katerega enostavno namestite na streho, je Planoton 10 popolna rešitev za vas, saj za pokritje 1 kvadratnega metra potrebujete le 10 strešnikov.

Planoton 10 tekstura iz perspektive

Wienerberger ekipa strokovnjakov je strankam na voljo za vsa vprašanja, prav tako je na voljo projektna in tehnična podpora, ki se je pripravljena soočiti z vsakim izzivom ter vam prihraniti čas pri iskanju in izbiri celovitih rešitev za gradnjo kakovostnega in trajnostnega doma. Celovite rešitve za streho zagotavljajo kakovost in kompatibilnost, dodatno varnost pa vsaki stranki zagotavlja Tondach garancija za strešni sistem.

Olajšajte si izbiro ter prihranite čas z oddajo BREZPLAČNEGA NAROČILA VZORCA za Planoton 10 in se na lastne oči prepričajte, da je eleganca sodi tudi v vaš dom!

Planoton 10 ponuja rešitve in odgovore na izzive sodobne arhitekture, v kateri do izraza prihajajo predvsem čiste in elegantne linije. Zahvaljujoč dovršeni površinski zaščiti in visoki kakovosti, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in trajen videz, bodo pod varno streho uživale tudi naslednje tri generacije vaše družine.

Wienerberger nenehno izboljšuje ponudbo in išče estetsko privlačne ter funkcionalne rešitve, ki bodo racionalizirale porabo energije, varovale okolje ter zagotavljale zdravje in varnost vseh članov gospodinjstva.
Aktivno prispeva k boljši kakovosti življenja in poslovanja na trajnosten način – z ekološkega, socialnega in ekonomskega vidika.

Več o poslovanju in celotni ponudbi preberite na wienerberger.si