NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Bodite pripravljeni na spomladanski JUPOL Malaton

Bodite pripravljeni na spomladanski JUPOL Malaton

Deli

V družbi JUB so tudi za letošnjo pomlad pripravili tradicionalno akcijo za zveste uporabnike, ki tokrat nosi pomenljivo ime – JUPOL Malaton. Ker pleskanje ni povsem enostavno opravilo in zahteva našo fizično pripravljenost, bo spomladanska akcija z najprepoznavnejšo blagovno znamko JUPOL povezana z zabavnimi namigi, kako z aktivno vadbo in domiselnimi treningi predhodno utrditi svoje mišice in se pravočasno pripraviti na pleskarski maraton.

Akcija, ki jo do konca meseca maja spremlja nagradna igra s tedenskimi nagradami, je zasnovana za vse kupce, ki se bodo v kratkem v svojih domovih lotili pleskanja zidnih površin z barvami JUPOL, in tudi tiste, ki bodo v njej sodelovali le virtualno z izpolnjenim FIT testom prek spleta, da bi prispevali svoj lonček barve za humanitarne namene. V humanitarnem delu akcije JUPOL Malaton, ki jo v JUB-u tudi letos izvajajo v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije, bodo tako skupaj z vami skušali zbrati čim več litrov barv za celovito prenovo telovadnice OŠ Orehek iz Kranja.

V akciji JUPOL Malaton lahko torej sodelujete na dva načina. Kot podpornik humanitarne akcije, v kateri boste prispevali svoj lonček barve za dober namen, morate na www.jupol-malaton.jub.si uspešno rešiti FIT test skozi 5 zabavnih vprašanj, kjer preverjajo, ali ste res dovolj dobro telesno pripravljeni na pleskanje. Vaši pravilni odgovori na FIT testu vas bodo seveda vključili tudi v nagradno igro, kjer se lahko potegujete za lepe nagrade. In zakaj dajejo toliko pozornosti prav aktivnim pripravam na spomladansko pleskanje? Ker gre za dejavnost, ki zahteva kar nekaj mišic in zaradi nevsakodnevnih obremenitev tudi malce več telesne moči. Pri pleskanju namreč uporabljamo opremo, kot so valjčki, čopiči in lestve, ki jih je treba pogosto prenašati, dvigovati in nenehno premikati po prostoru, kar od nas zahteva večjo telesno moč in vzdržljivost, še posebej, ko hočemo biti pri delu čim bolj učinkoviti in natančni. Poleg tega bomo morali za varno vzpenjanje na lestev za pleskanje stropov ohranjati še dobro ravnotežje in stabilnost. Da bi barve na zidne površine v enem ali več slojih lahko nanesli povsem enakomerno, potrebujemo močne roke, utrjena ramena ter krepka zapestja.

Letošnjo »aktivno« akcijo JUPOL Malaton spremlja tudi nagradna igra s 60 praktičnimi nagradami, ki jih bodo podeljevali na tedenskih žrebanjih. Na velikem zaključnem žrebanju, ki bo potekalo 3. junija, pa bodo med izžrebance razdelili še lepe glavne nagrade: vikend oddih za 2 osebi v Glampingu Bloke, dve nagradi z bonoma za Intersport v vrednosti 150 in 100 evrov, šestim nagrajencem pa bodo za nakup izdelkov JUPOL, opravljenih v času med 15. 4. in 31. 5., povrnili vrednost računa, in sicer do največ 100 evrov. Vsak kupec lahko račun za nakup JUPOL barve poslika s telefonom in ga za sodelovanje v nagradnem žrebanju prenese preko QR kode, ki jo najde na prodajnih mestih pri ponudnikih gradbenih materialov po Sloveniji, ali pa sliko računa naloži kar na spletni strani FIT testa www.jupol-malaton.jub.si.

Da bi do konca maja zbrali čim več lončkov barv JUPOL za prenovo šolske telovadnice v Kranju, vas v JUB-u v čim večjem številu vabijo k sodelovanju in k vaši podpori v humantarni akciji za dober namen.

Oznake: