NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Celostno optimizirana keramika

Celostno optimizirana keramika

Deli

Nove WC školjke Rimfree® iz kopalniške serije Geberit iCon združujejo Geberitovo znanje in izkušnje na področju obdelave materialov, sanitarne keramike in splakovalne tehnike. Nova notranja geometrija keramične straniščne školjke in nov izpiralni rob optimizirata pretok vode v straniščni školjki.

Novosti v kopalniški seriji Geberit iCon so kompaktna stenska ter talna straniščna školjka in bide z optimizirano tehnologijo Rimfree®.

Kopalniško serijo Geberit iCon dopolnjujeta nova kompaktna stenska in talna WC školjka z ustreznim bidejem. Obe vključujeta optimizirano tehnologijo Rimfree®.

PODOMETNI SPLAKOVALNIK IN KERAMIČNA WC ŠKOLJKA KOT ENOTA

WC školjke iCon Rimfree® so bile popolnoma predelane tako, da sta notranja geometrija keramičnega dela in novi izpiralni rob optimalno usklajena. Izpiralni rob, cevasta komponenta iz reciklirane plastike, je priključen neposredno na koleno splakovalne cevi. Tako usmerja vodo v straniščno školjko brez stika s keramičnim delom. Splakovalnik, izpiralni rob in keramična WC školjka tako tvorijo eno samo enoto in zagotavljajo enakomerno, optimalno splakovanje. Poleg tega iztočne odprtine nove keramike za straniščno školjko in bide segajo do stene, tako da se za priključitev na cev za odpadno vodo lahko uporabi standardni polietilenski priključni kos.

HITRA IN VARNA MONTAŽA

Vodovodni inštalaterji lahko WC školjke in bideje iCon z montažnim sistemom EFF3 v nekaj korakih namestijo na steno. Pritrdijo jih lahko preko dveh lukenj za pritrditev straniščnega sedeža.

WC sedeži novih stranišč in bidejev iCon so zasnovani za visoko raven udobja in jih je mogoče natančno in preprosto nastaviti s pomočjo tečajev EasyMount. Naporno odstranjevanje za izravnavo in popravilo zibajočih se WC sedežev je stvar preteklosti. Zaradi varnosti lahko WC školjko dodatno pritrdite z vijakom s šestrobo glavo. Zaradi izboljšane funkcije QuickRelease je čiščenje sedeža in pokrova še enostavnejše.

Brez tolerance do odstopanj: zahvaljujoč novemu plastičnemu izpiralnemu robu običajne neravnine keramične straniščne školjke niso več problem.

1. Voda se skozi plastiko natančno usmerja v keramiko.

2. Izpiralni rob je izdelan iz reciklirane plastike.

3. Plastična iztočna odprtina je podaljšana.

Več informacij najdete na linku: www.geberit.si

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč