NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Inovacije za podometni splakovalnik – najsodobnejša klasična izvedba

Inovacije za podometni splakovalnik – najsodobnejša klasična izvedba

Deli

Pred skoraj 60 leti so ino vativni sanitarni strokovnjaki namestili prve plastične podometne splakovalnike Geberit. Od takrat ta izdelek nenehno razvijamo. Tako lahko tudi letos ponudimo številne izboljšave in možnosti. Splakovalni ventil tip 212 ponuja resnično vsestransko rešitev, modul za intervalno higiensko splakovanje pa predstavlja enostavno dodatno opremljanje.

V novem košu je dušilna loputa, s katero lahko prilagodite hitrost pretoka.


Podjetje Geberit nudi nov dvojni splakovalni ventil za podometne splakovalnike, ki je optimiziran v vseh pogledih. Tako opremljeni podometni splakovalniki Geberit izpolnjujejo vse standarde po celem svetu. 

Novi splakovalni ventil je bil v okviru procesa razvoja izdelka temeljito preizkušen; tako v zelo obiskanih javnih in poljavnih straniščih, kot tudi na območjih z izjemno trdo pitno vodo. 

ZAGOTAVLJA ZDRUŽLJIVOST
Splakovalni ventil tipa 212 – gre za ime novega izdelka – je združljiv s prejšnjimi deli in nadomešča sedanje splakovalne ventile splakovalnikov Sigma, Delta in Omega. Koš splakovalnega ventila ima elegantin ročaj, zaradi katerega je namestitev v splakovalnik veliko lažja. Ob zamenjavi rabljenega ventila je treba namestiti tudi koš. 

V novem košu je dušilna loputa, s katero lahko prilagodite hitrost pretoka.

NASTAVLJIVA HITROST PRETOKA
Novi koš ima tudi dušilno loputo, s katero lahko prilagodite pretok vode za splakovanje in jo prilagodite keramični straniščni školjki. Kakršno koli škropljenje pri keramičnih WC školjkah brez splakovalnega roba je mogoče zmanjšati v petih stopnjah. Tovarniška nastavitev je odvisna od trga. 

VSESTRANSKE MOŽNOSTI NASTAVITVE
Ventil ima dva drsnika, s katerima lahko nastavite količino splakovanja. Za veliko splakovanje zadostuje količina od 3,5 do 7,5 litra, razdeljena na šest stopenj. Mala splakovalna količina se lahko nastavi v dvanajstih stopnjah pri količini med 2 in 4 litri. Ventil pomembno prispeva k varčni rabi pitne vode, saj je mogoče z minimalnimi količinami vode za splakovanje doseči optimalno splakovanje keramične WC školjke.

Modul za intervalno higiensko splakovanje – enostavno dodatno opremljanje

Lažje dodatno opremljanje: modul Geberit za intervalno higiensko splakovanje je mogoče samo v nekaj potezah in povsem brez težav vgraditi v podometni splakovalnik Geberit Sigma 12 cm – tudi, če je ta že nameščen.

V zadnjih letih postaja tematika higiene vse bolj pomembna. V času pandemije so bile številne stavbe, kot so šole, hoteli in podjetja, dolgo zaprta. Voda v vodovodih je mirovala. Kakovost pitne vode bo prej ali slej ogrožena povsod, kjer voda stoji dlje kot 72 ur in so temperature med 25 in 50oC. To ustvarja idealne pogoje za širjenje mikrobov in bakterij, kot je legionela. Zato se mora voda v ceveh za pitno vodo redno izmenjavati. 

Namestitev novega modula za intervalno higiensko splakovanje je enostavna in učinkovita.

SKRITO IN NEOPAZNO
To nalogo prevzame modul za intervalno higiensko splakovanje. Skrito in neopazno je vgrajen v splakovalnik in v rednih časovnih intervalih odvaja vodo iz cevi za hladno vodo. To je prvo higiensko splakovanje v ponudbi podjetja Geberit, ki ga je mogoče tudi naknadno vgraditi v podometne splakovalnike Sigma 12 cm. Za velik učinek ni potrebnega veliko napora. Vgradnja modula se izvede prek servisne odprtine in jo je mogoče izvesti v samo nekaj korakih. 

MOŽNOST UPRAVLJANJA Z MOBILNIM TELEFONOM
Modul za intervalno higiensko splakovanje ima tudi vmesnik Bluetooth. To pomeni, da lahko splakovalnik preprosto krmilite z aplikacijo Geberit Control: interval in čas splakovanja lahko individualno nastavite s pametnim telefonom.

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč