NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Spoznajte moderen sistem odvodnjavanja

Deli

Ponudba SemDrain® kanalet zagotovlja varen in estetsko sprejemljiv sistem odvodnjavanja meteorne vode.

Wienerbergerjeva blagovna znamka Semmelrock nudi veliko svobode in iznajdljivosti pri oblikovanju zunanjih bivalnih prostorov, kar vam daje možnost uresničevanja lastnih želja in sanj. Poleg betonskih izdelkov (plošče, tlakovci idr.), ki jih imajo v svoji ponudbi, Semmelrock predstavlja SemDrain® – nov in moderen sistem kanalet za odvodnjavanje  meteorne vode. Ne glede na to ali načrtujete popolnoma nov projekt ali prenovo, vas bodo moderne kanalete zagotovo navdihnile, da uresničite svoje zamisli in ustvarite zunanji prostor, o katerem ste vedno sanjali. Polipropilenske SemDrain® kanalete v primerjavi z alternativnimi rešitvami zagotavljajo najboljšo možno rešitev za varno in brezskrbno življenje.

V sistemu odvodnjavanja, bodisi za pohodne, vozne ali industrijske površine, so kanalete prvi element, na katerega moramo biti pozorni pri nakupu ali projektiranju. Na izbiro kanalet ne vplivata le nosilnost in dimenzije, temveč tudi njihova trajnost, cena in enostavnost vgradnje ter estetika. Kanalete za odvodnjavanje meteorne vode SemDrain® so izdelane iz najsodobnejših plastičnih materialov s poliamidnimi rešetkami. Slednje so dodatno ojačane s steklenimi vlakni. Polipropilen je material, ki omogoča boljšo optimizacijo teže in učinkovitosti v primerjavi s tradicionalnimi tehnologijami. Zaradi svoje izjemne odpornosti na udarce in obremenitve omogoča bistveno zmanjšanje stroškov in časa, potrebnega za vgradnjo kanalete. SemDrain® kanalete za odvodnjavanje meteorne vode so praktične za prevoz in vgradnjo, prav tako pa so lahke in nestrupene, zaradi česar so primerne za sisteme pitne vode.

Vas zanimajo dodatne prednosti SemDrain® kanalet za odvodnjavanje? Kliknite TUKAJ!

SemDrain® asortiman ima različne tipe in modele kanalet, od tistih za “domače – do it yourself – mojstre” in manjše zasebne površine, do ponudbe profesionalnih rešitev za industrijo, javne vozne površine in površine za pešce. Vsi Semmelrock izdelki, vključno s SemDrain®, so na voljo po vsej Sloveniji pri raznih prodajalcih gradbenega materiala in vrtnih centrih. Kupcem bo odslej zagotovljena možnost nabave kompatibilnih Semmelrock sistemov za tlakovanje in odvodnjavanje.

Potrebujte pomoč pri izbiri pravega SemDrain® izdelka za vas? Kontaktirajte Semmelrockove vodje prodaje, ki vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja. ?

Wienerberger nenehno razvija in širi ponudbo, da bo ostala estetsko privlačna, funkcionalna, racionalizirala porabo energije, varovala okolje ter zagotavljala zdravje in varnost vseh članov gospodinjstva. Že od nastanka naprej velik del svojega časa namenja razvoju naravih, trajnostnih in celovitih rešitev za dom in okolico in s tem aktivno prispeva k kvalitetnejšemu življenju mnogih. Več o poslovanju in celotni ponudbi na wienerberger.si.

TUKAJ lahko prenesete katalog za SemDrain® kanalete za odvodnjavanje.

Oznake: