NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Zasnova majhne kopalnice velikosti 4m²

Deli

Mnenja o tem, kako velika je lahko majhna kopalnica, so različna. Odvisno od regije in gradbenih standardov se lahko 4 kvadratni metri na splošno označijo za majhno kopalnico. Na takšni površini lahko brez težav oblikujete moderno mini kopalnico z vsemi bistvenimi komponentami. To vključuje WC školjko, umivalnik, prho ali morda celo kad.

Lep dizajn je možen tudi pri 4m

Majhna kopalnica Geberit Selnova s stensko WC školjko in umivalnikom.

Če deluje v velikem obsegu, bo delovalo tudi v majhnem obsegu. Kakovostni materiali in barve za ploščice ter stene opravljajo svojo nalogo tudi pri oblikovanju majhne kopalnice.

Ko izbirate barvo za majhen prostor v izmeri štirih kvadratnih metrov, je dobro vedeti, da svetle barve ustvarjajo občutek svežine, medtem ko temnejše dajejo občutek udobja.

Minimalističen slog je priporočljiv za vsakogar, ki želi kar najbolje izkoristiti svojo 4m² veliko kopalnico – to ima za posledico dodatno urejenost, olajša čiščenje in zagotavlja brezskrbnost.

Kopalnica Geberit Selnova.

Izzivi pri načrtovanju majhne kopalnice 4m²

Moderna kopalnica v ozkem prostoru z WC-jem Acanto in umivalnikom Acanto.

Pri načrtovanju majhne kopalnice je najpomembnejši optimalen izkoristek prostora, ki je na voljo. Če se kopalniška vrata odpirajo navznoter, se s tem izgubi dodaten uporaben prostor.

Pravilna postavitev WC školjke, umivalnika in prhe je zato ključna. Drsna vrata so alternativa, ki ustvari več prostora. Če ima majhna kopalnica pravokoten tloris, naj bo kopalna kad nameščena na koncu prostora.

Kopalnica Geberit Acanto AquaClean

Kopalniško pohištvo geberit, ki je primerno za majhno kopalnico

Kopalniško pohištvo Geberit je primerno za umivalnik, prho, WC školjko ali celotno kopalnico, ko je prostor omejen. Ko stvari postanejo zelo tesne, so potrebne ideje, ki ustvarijo več prostora v kopalnici.

Predvsem priporočamo, da si ogledate kompaktne zasnove WC školjk v serijah kopalnic Geberit Selnova in Smyle, celotno serijo kopalnic iCon in Geberit ONE s svojo priljubljeno, funkcionalno zasnovo.

www.geberit.si

Kopalnica Geberit.
Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč