NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Ali veste, da se lahko več kot 20 % energije za ogrevanje in hlajenje stavbe izgubi skozi okna in vrata?

Ali veste, da se lahko več kot 20 % energije za ogrevanje in hlajenje stavbe izgubi skozi okna in vrata?

Deli

Za boljšo toplotno izolacijo je poleg zamenjave starega okna z novim zelo pomemben tudi način vgradnje okna. Zaradi neprimernega tesnjenja med oknom in zidno konstrukcijo namreč nastajajo toplotni mostovi, ki povzročajo:

1. kondenzacijo vodne pare in posledično plesen na notranjih stenah → slabše udobje bivanja

2. izgubo energije za ogrevanje pozimi in hlajenje poleti → višji stroški

Kakovost bivalnega okolja je zaradi toplotnih mostov slabša. Plesen lahko pri občutljivejših ljudeh privede do zdravstvenih posledic v obliki alergij. Če okna niso ustrezno montirana, med notranjim delom stavbe in okolico prehaja tudi hrup.

Če želimo preprečiti nastanek toplotnih mostov, mora biti spoj med zidno konstrukcijo in oknom:

  1. zrakotesen
  2. odporen na različne vremenske razmere
  3. gibljiv zaradi premikanja konstrukcije

Uporaba klasične poliuretanske pene za energetsko učinkovito vgradnjo oken ne zadošča več. TKK-jevi strokovnjaki zato priporočajo 3MONT sistem, ki v hipu pomaga izboljšati energetsko učinkovitost stavb. Tako lahko dosežete desetkrat boljšo zrakotesnost. V TKK izdelujejo in ponujajo izdelke najvišje kakovosti in nudijo brezhibno podporo strokovnjakom v gradbeništvu in domačim mojstrom. Pomagajo vam graditi, obnoviti, popraviti, montirati in tesniti. Sistem 3MONT se uporablja za učinkovito vgradnjo oken in vrat, je popolnoma elastičen in odporen na različne vremenske razmere. Izpolnjuje vse nove standarde energetsko učinkovite vgradnje in se ponaša s certifikati štirih različnih priznanih inštitutov.

Tako, sedaj boste z lahkoto prihranili energijo. Več uporabnih nasvetov in koristnih informacij o pravih izdelkih pa vas čaka na
spletni strani www.tkk-group.com.

Uporaba klasične poliuretanske pene za energetsko učinkovito vgradnjo oken ne zadošča več. TKK-jevi strokovnjaki zato priporočajo 3MONT sistem, ki v hipu pomaga izboljšati energetsko učinkovitost stavb. Tako lahko dosežete desetkrat boljšo zrakotesnost.
Oznake: