NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

LUMAR ZERO EMISSION TOUR – Premierno na ogled skoraj NIČ-ENERGIJSKA individualna hiša LUMAR

LUMAR ZERO EMISSION TOUR – Premierno na ogled skoraj NIČ-ENERGIJSKA individualna hiša LUMAR

Deli

V podjetju Lumar v sredo 31. januarja, med 12.00 in 17.00 uro, pripravljajo prvi letošnji dan odprtih vrat v okviru Lumar Zero Emission Tour. Premierno bo na ogled več kot pet let vseljena skoraj nič-energijska individualna hiša Lumar, ki ponuja družini svetel, topel in popolnoma prilagojen dom. Individualna hiša Lumar bo na ogled v Kranju.

O skoraj nič-energijski individualni hiši Lumar

Individualna hiša s 184 kvadratnimi metri bivalne površine, ki so jo zasnovali Nava arhitekti, je arhitekturno zelo razgibana. Stropi na višini 270 centimetrov v notranjosti ustvarjajo občutek veličastne prostornosti. Iz kleti se prek stopnic povzpnemo v pritličje, v katerem so združene kuhinja, jedilnica in dnevna soba. Lesena tla v prostorih in okenski okvirji so tisti, ki interierju podarjajo barvno toplino in mehkobo. V pritličju so umeščene še spalnica, garderobna soba, kopalnica in dodatna terasa, ki je namenjena paru. Nadstropje višje kraljujejo otroci, ki imajo pod ravno streho tri otroške sobe in dve kopalnici. V istem nivoju izstopa otroška igralnica. Hiša se ogreva s toplotno črpalko zrak-voda in je opremljena s prezračevalnim sistemom z rekuperacijo zraka.

Zunaj stavbo krasijo številne niše, ki ponujajo zavetje vhodu in terasam, pa tudi sicer je na njej veliko izstopajočih detajlov, s katerimi moderno, individualno zasnovani dom z ravno streho dosega očarljivost, zaradi katere se družina z dinamičnim življenjskim slogom vsak dan rada vrača domov.

Predstavitev trajnostne gradnje Lumar

Na dnevu odprtih vrat vam bodo Lumarjevi strokovnjaki predstavili:

  • Koncepte trajnostne gradnje skoraj nič-energijskih hiš Lumar ter z veseljem svetovali v zvezi s snovanjem, individualnim prilaganjem in gradnjo vaše nove hiše. 
  • Izjemno priljubljene hiše (link na https://blog.lumar.si/top-10-his-v-2023-po-vasem-izboru) arhitekturnega biroja Lumar; Primus, Terra, Aspectus, Varius, Atractivo Artis in Vivus, ki dopolnjujejo naše sodobno zasnovane družine hiš in jih odslej ponujamo v različnih velikostih.
  • Možnost gradnje hiš Lumar z inovativno naravno leseno masivno konstrukcijo iQwood, brez lepil in kemikalij. Odločite se lahko za gradnjo kataloške ali individualno hiše Lumar, ki je v celoti narejena iz masivnega konstrukcijskega sistema Lumar iQwood (zunanje in notranje stene).

  • Pridobili boste lahko informacije strokovnjakov s področja ogrevanja in prezračevanja, ki vam bodo podrobneje predstavili sisteme prezračevanja in ogrevanja, vgrajene v skoraj nič-energijske hiše Lumar.
  • Lumarjevi strokovnjaki bodo na dnevu odprtih vrat predstavili tudi zimsko ponudbo(link na https://www.lumar.si/ponudba/lumar)izbranih hiš Lumar z nadgradnjo hiše v vrednosti do 20.000 EUR ter paketom TEHNIK, z vključenim prezračevalnim sistemom z rekuperacijo zraka, toplotno ogrevanje s toplotno črpalko Vaillant, pripravo projektne dokumentacije in pomoč pri pridobivanju uporabnega dovoljenja za vašo hišo. Ter še mnogo več.

Več informacij in prijave na www.lumar.si.  

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč