NALAGANJE

Vnesite besedilo za iskanje

Na Dnevih pasivnih hiš letos na ogled JUBHome hiša v Selu pri Ihanu

Na Dnevih pasivnih hiš letos na ogled JUBHome hiša v Selu pri Ihanu

Deli

Na letošnjih Dnevih pasivnih hiš si bodo lahko zainteresirani zasebni investitorji v petek, 11. novembra, v živo ogledali JUBHome hišo v zeleni in mirni soseski Selo pri Ihanu, ki trenutno še ni vseljena in bo novim lastnikom v kratkem predana v uporabo. Tudi ta zadnja izmed desetih JUBHome hiš je zgrajena po pasivnih standardih in bo s svojo masivno konstrukcijo uporabnikom zagotavljala energijsko varčen dom, omogočala racionalno rabo energije in hkrati odličen nadzor nad stroški ogrevanja ter hlajenja objekta. Prostorna in funkcionalno zasnovana stanovanjska hiša je izdelana s tehnološko izpopolnjenim ICF sistemom, zato bo zanimiva zlasti za tiste zasebne graditelje, ki prisegajo na hitro in kakovostno gradnjo svojega novega, dobro izoliranega doma.

Po predhodni prijavi si bo pasivno hišo v Selu pri Ihanu mogoče ogledati v živo v popoldanskem času v petek, 11. novembra, in sicer od 15. do 18. ure. Interesentom jo bo predstavila strokovna ekipa JUBHome, ki bo prisotne vlagatelje seznanila z vsemi relevantnimi podatki o uporabljenih materialih in tehnologiji gradnje, rokih izvedbe ter oceno stroškov za vzdrževanje objekta. Ogled hiše bo potekalpo skupinah z osmimi posamezniki.
Obvezne prijave sprejemajo do 9. novembra na e-naslov: info@jubhome.eu.

Prostorna in funkcionalno zasnovana stanovanjska hiša je izdelana s tehnološko izpopolnjenim ICF sistemom, zato bo zanimiva zlasti za tiste zasebne graditelje, ki prisegajo na hitro in kakovostno gradnjo svojega novega, dobro izoliranega doma.

Podjetje JUBHome svoje energijsko varčne hiše gradi na zasebnih zemljiščih po vsej Sloveniji, in sicer po lastnih tipskih ali individualnih arhitekturnih načrtih po meri uporabnika. Na željo lastnika lahko podjetje JUBHome ponudi tako projektiranje kot tudi izvedbo na ključ. Gradnja s sistemom JUBHome je hitra in enostavna. Uporabljeni gradbeni materiali ob natančni gradnji objektu zagotavljajo odlično poplavno in potresno varnost, pravilna vgradnja elementov pa stanovanjski hiši nudi učinkovit toplotni, hidroizolacijski in zrakotesni ovoj, ki bo prepričal še tako zahtevne investitorje. Poleg JUBHome hiš, ki individualnim graditeljem ponujajo zdravo in kakovostno bivalno okolje, podjetje kot izvajalec ponuja rešitve tudi za investitorje na področju gradnje za trg.

Več o Dnevih pasivnih hiš, ki bodo potekali med 11. in 13. novembrom 2022, je na voljo na tej povezavi

Vljudno vabljeni k prijavi in ogledu JUBHome hiše!

Oznake:

Morda vam bo prav tako všeč